Utlåning till små och medelstora företag

Möjliggör tillväxt för Sveriges små och medelstora företag.

Våra kunder

Våra kunder är vanligtvis små och medelstora företag baserade i Sverige med etablerade verksamheter, en omsättning på 10M till 100M SEK och 10 till 50 anställda. De ansökte till yourCom för att de behövde prisvärda utlåningsprodukter från en långivare som har ett engagemang och som tar ett riskbaserat tillvägagångssätt,  snarare än att bara förlita sig på automatiserade beslutsmodeller. Låter detta som dig?
 
Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå?
Kontakta oss för att lära dig mer om våra skräddarsydda SME-låneprodukter.

Företagslån

Vi erbjuder företagslån med rak återbetalning och lånar ut till de flesta branscher i Sverige med en ränta på 10-15 % på lån mellan 2-6 Mkr

 • 10-15 %

  Ränta

 • 2-6 M SEK

  Lånebelopp

 • 24 h

  Snabbt svar

 • 100 %

  Över hela Sverige

Ilustration

Fördelar med oss

Enkla att ha att göra med

Rättvis prissättning

Alltid där för kunden

Låneförfrågan

Skicka en förfrågan så kommer vi att bekräfta din förfrågan inom 24 timmar.

 1. Steg 1

  Fyll i det enkla förfrågningsformuläret nedan så kontaktar en företagsrådgivare dig.

 2. Steg 2

  Vår företagsrådgivare kommer att arbeta med dig för att skicka in en ansökan.

 3. Steg 3

  Med ditt samtycke kommer vi att utföra kredit- och identitetskontroller medan vi granskar din låneansökan.

 4. Steg 4

  Vi kommer att anstränga oss för att snabbt ge ett lånebeslut men kommer att ha regelbunden kommunikation med dig under granskningsperioden.

Hur mycket vill du låna?

2M
4M
6M

Om oss

Illustration

yourCom, som grundades 2020 av ett team av mycket erfarna globala bankspecialister, är en registrerad finansiell institution hos den svenska finansinspektionen (FSA). yourCom tillhandahåller företagslån till små och medelstora företag över hela Sverige.

Vi anser att den svenska företagsmarknaden är underbetjänad av både statliga banker och storbanker som ofta verkar ovilliga att ge utlåning och om de gör det kan associerade räntor vara överdrivet höga eller avtalsvillkoren för restriktiva.

yourCom har ett blandat tillvägagångssätt för riskbaserad bedömning av låneansökningar och använder både automatiserade och manuella verktygsuppsättningar för att effektivt fastställa låntagares överkomliga priser med hjälp av våra skräddarsydda regler och styrkortmetodologi. Vår expertis i att hantera en rörlig avgift på låntagares tillgångar och att kontrollera och uppdatera tillgångsvärderingar ofta är en nyckelaspekt i hur vi skiljer oss från andra vanliga långivare i Sverige.

Obehindrade av äldre system och processer (till skillnad från våra konkurrenter) använder vi förstklassiga tekniska leverantörer som gör det möjligt för oss att främja skalbarhet av ursprung, minska risker och tillhandahålla exceptionell kundupplevelse som är i framkant av vår mission, vision och värderingar.

yourCom:

 • Etablerat 2020
 • Regleras av Finansinspektionen (FSA)
 • Erbjuder utlåning från 2M - 6M SEK
 • 10 % – 15 % APR
 • Snabb svarstid
 • Marknadsledande beprövad säker och motståndskraftig teknologi


Om du är ett finansinstitut, en bankexpert som söker en dynamisk arbetsmiljö, eller en ny företagskund på jakt efter ett nytt sätt att låna, vänligen kontakta oss på: info@yourcom.se

Möt vår styrelse

 • Mark Sismey-Durrant

  Mark Sismey-Durrant

  Chair

 • Stefan Ward

  Stefan Ward

  Chair of Risk Committee

 • Marthin Larsson

  Marthin Larsson

  CEO / Mobil: 0707-68 64 89 / marthin.larsson@yourcom.se

 • Mark Dougherty

  Mark Dougherty

  CRO